Találja meg a legjobb ajánlatot!
  • HUF
  • EUR
  • CHF
  • USD
Keresés most!
Keresés most!
Szeretném látni azokat a termékeket is, melyek:
Keresés most!
Keresés most!
Legjobb ajánlat - 5.00%
Kamatvadász Grafikon
Keresési feltételek: Deviza: HUF Összeg: 1.000.000,- Ft Futamidő: 1 hó
Akciósak: Igen Kapcsolt termékhez kötöttek: Igen Új pénz elhelyezéséhez kötöttek: Igen
EBKM Termék megnevezése Deviza Összeg Futamidő Megjegyzés Összehasonlítás
5.00%
Sopron Bank
Devizaváltó Forint Betét
HUF 100.000 - 50.000.000 1      
2.00%
Unicredit Bank
1 hónapos "Haszonkoktél" forintbetét
HUF 1.000.000+ 1      
2.00%
Citibank
HUF 200.000 - 50.000.000 1      
1.00%
Unicredit Bank
1 hónapos "Príma" forintbetét
HUF 250.000+ 1      
1.00%
Unicredit Bank
HUF 5.000+ 1      
1.00%
CIB Bank
CIB Classic betét - HUF
HUF 100.000+ 1      
%
Kinizsi Bank
Egyedi garancia betét
HUF 10.000 - 1.000.000 1      
%
OTP Bank
HUF 1.000.000 - 2.499.999 1      
%
Erste Bank
Ismétlődő betétlekötés
HUF 100.000+ 1      
%
Kinizsi Bank
Lakossági fizetési számlán lekötött betét
HUF 100 - 20.000.000 1      
%
FHB Bank
Lakossági Normál Forint Lekötött Betét
HUF 1.000.000 - 2.499.999 1      
%
Citibank
Lekötött betét
HUF 1.000+ 1      
%
Citibank
Lekötött betét
HUF 1.000+ 1      
%
Citibank
Lekötött betét
HUF 1.000+ 1      
%
Citibank
Lekötött betét
HUF 100.000+ 1      
Frissítve: 2014.06.30
Kamatvadász a FaceBook-on Kövessen minket Twitteren
Betéti hírek


Egyre többet takarítunk meg, de kerüljük az életbiztosítást

A lakossági megtakarítások növekedése, az öngondoskodás és a pénzügyi tudatosság előtérbe kerülése egyelőre nem tükröződik a biztosítók életbiztosítási díjbevételein. Sőt: a legfrissebb adatok szerint miközben növekszik a lakossági megtakarítási kedv, csökkennek a biztosítók életbiztosítási díjbevételei – összegzi felmérésének eredményeit a Money & More.


Megkevert betétek

Az utóbbi két évben felére estek a bankbetétek kamatai. Ennek ellenére még most is lehet találni akár két számjegyű ajánlatokat is. Azokhoz azonban hosszabb távú vagy kockázatosabb megtakarítás kapcsolódik.


Arattak tavaly a devizabetétesek

Mindennapos téma volt tavaly a devizaárfolyamok alakulása az idegen fizetőeszközben eladósodott lakossági ügyfelek nehéz helyzete miatt. A betéti oldalról viszont alig szóltak hírek: pedig a forint gyengülése miatt itt nagyon sokat lehetett keresni.


Rémhír a betétállamosítás

A kormányszóvivő és a pénzügyi felügyelet szóvivője pénteken cáfolta a bankbetétek államosításáról szóló híresztelést. A rendőrség rémhírterjesztés, a felügyelet piacbefolyásolás gyanújával vizsgálódik.


Megtakarítási célú életbiztosítás − Az új divat itthon?

Érzékelhető elmozdulás figyelhető meg a magyarok öngondoskodási attitűdjében – állapítja meg friss körképében az Union Biztosító.


Túlsúlyban a bankbetétek

A hazai háztartások megtakarításain belül még mindig igen magas a lekötött betétek súlya, ám az öngondoskodás szükségességének felismerésével változhat a helyzet. Ebből a szempontból biztató, hogy a lakosság egyre több pénzt helyez el hosszú távú megtakarítási számlákon.


Nyugdíj−előtakarékosság − Előtérben a magánkasszák szétverése után

A magánpénztári vagyon csaknem negyede van már hosszú távra szóló számlákon.


Fogy a lakosság pénze

Valószínűleg megélhetésükre és hiteleik törlesztésére fordították magyar magánszemélyek azt a csaknem 40 milliárd forintot, amelyhez januárban részvényeik és befektetési jegyeik eladásából jutottak.


Jönnek a kombinált betétek

Befektetési alapokkal összekapcsolva még akad két számjegyű kamatot hozó konstrukció a piacon.


Nyugdíj: az állami rendszerbe lépőknek sem árt spórolnia

Akár visszalépett az állami nyugdíjrendszerbe, akár a nyugdíjpénztári tagságot választotta, a lakosság valamennyi rétegének szüksége lesz további megtakarításokra ahhoz, hogy a nyugdíjas éveiben biztonságban érezhesse magát és családját is ? áll a KBC Equitas közleményében.


Egyelőre nem tesszük félre azt amit megspóroltunk az adón

Nem válik azonnal megtakarítássá az a többletjövedelem, ami a lakosságnál marad a személyi jövedelemadó csökkentését követően. Az elhalasztott fogyasztás pótlását és a tartozások rendezését követően várhatóan az első félév végére lehet érzékelni a befektetések állományának növekedését.


Árfolyamon hízó adósság

A kevés új kihelyezés ellenére nyílt tavaly a hitel/betét olló a háztartásoknál


Egyre nagyobb kamatot kapunk betéteinkre

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) jelentése szerint a betétek kamatainak növekedésével együtt a hitelköltségek is emelkedésen mentek keresztül.


K&H: az adóváltozások miatt nő a befektetési kedv

Mintegy 100 milliárd forinttal 796 milliárdra nőtt a K&H Alapkezelőnél elhelyezett vagyon összege, amely a háztartások megtakarítási hajlandóságának köszönhető – áll a társaság közleményében.
Banki hírek


Évi ötezer bérlakással segítik a bajba jutott devizahiteleseket

Az ősszel felálló Nemzeti Eszközkezelő évente ötezer bérlakás vásárlásával segítheti a törleszteni nem tudó devizaalapú jelzáloghiteleseket.


Új hitelprogram az OTP−től

Százmilliárdos hitelprogramot indít – elsősorban középvállalkozásoknak – az OTP Bank. A program révén piaci részesedését és ügyfélkörét is tovább bővítené a hitelintézet.


Új hiteltermék a Budapest Banknál

Valóraváltó Kölcsön - lakosság és mikrovállalkozói ügyfeleknek.


Átlátható árazás kellene

Holló Bence: A kiszámítható termékek lehetnek sikeresek a fogyasztási hitelek piacán.


Bankszövetség: Az MNB túl pesszimista a nemfizető hitelek kapcsán

A magyar bankok nyeresége nőni fog ebben az évben, az egy évtizede mért legalacsonyabb szintről, ahogy a rossz hitelek növekedésének aránya fokozatosan csökken - mondta Patai Mihály, a Magyar Bankszövetség elnöke.


Érték lett a bankoknál a lojalitás

A hűséget, az aktivitást és a hosszú távú megtakarításokba történő befektetést díjazzák a bankok az idei tavaszi betétakcióik során. Az euróalapú lekötéseknél is vannak jó ajánlatok, akár 3 százalék fölötti kamatot is kifoghat az ügyfél.


Egyre karcsúbbak a bankok, de mitől?

Majdnem két százalékkal csökkent az év első két hónapjában a magyarországi kereskedelmi bankok mérlegfőösszege a pénzügyi felügyelet legfrissebb adatai szerint. A betétek állománya hasonló mértékben, a hiteleké pedig még ennél is nagyobb arányban esett vissza.


Egyre erősödő bankverseny – Ki nevet a végén?

A magyar bankrendszer adózott eredménye drasztikusan csökkent. Ez a tény a hazai piaci szereplőket, illetve anyabankjaikat beavatkozásra, stratégiájuk újragondolására készteti, amelynek valószínűsíthető következménye a banki forráslehetőségek szűkülése. A nagy kérdés az lesz, hogy az így kialakult hitelezési űrt a többségében magyar tulajdonosi hátterű hitelintézetek be tudják-e tölteni.


Megtanultunk végre a kártyánkkal bánni

A 2009-es csökkenés után tavaly ismét növekedett a magyarországi bankkártyaforgalom. A hitelkártyák súlya tovább csökkent a piacon, a vásárlási tranzakciók aránya pedig ismét emelkedett.


A takarékok ajánlják magukat − A Jógazda után is

Az elmúlt évben a takarékok mérlegfőösszege, betét és hitelállománya is nőtt. Az ágazat összesített hitelállománya öt százalékkal bővült, betétállománya csaknem tízzel, míg az ágazati mérlegfőösszegben is nyolc százalékot meghaladó volt a bővülés.


Új hitelprogrammal csökkentené a lakások rezsijét az Erste Bank

Kedvező feltételekkel alacsony kamatozású lakásfelújítási hitelt kínál tegnap óta a létminimum közelében élőknek az Erste Bank és a Habitat for Humanity.


A munkaügy is vizsgálja a bankokat

Minden jel szerint újabb területen folytatódik a bankszektor működésének hatósági átvilágítása: a különadó áthárításának megakadályozása, illetve a jelzáloghitelekhez kapcsolódó új szabályozások alkalmazásának ellenőrzése mellett februárban komoly munkaügyi vizsgálatsorozat is indult – hívja fel a figyelmet a BDO Magyarország.


Kapcsolattartók a bankoknál

Borús képet festett a hitelezési piacról a Magyar Nemzeti Bank tegnap közzétett felmérése. E szerint a tavalyi utolsó negyedévben a kereslet ugyan már élénkült, a bankok hitelkínálata azonban tovább csökkent, a feltételek pedig szigorodtak. Különösen aggasztó, hogy ezzel egyre inkább elszakadunk a visegrádi országokban tapasztalható trendtõl, ahol már vagy fél éve az enyhítés van a napirenden.


Keresztbetehet a különadó a kilábalásnak

Borús képet festett a hitelezési piacról a Magyar Nemzeti Bank tegnap közzétett felmérése. E szerint a tavalyi utolsó negyedévben a kereslet ugyan már élénkült, a bankok hitelkínálata azonban tovább csökkent, a feltételek pedig szigorodtak. Különösen aggasztó, hogy ezzel egyre inkább elszakadunk a visegrádi országokban tapasztalható trendtõl, ahol már vagy fél éve az enyhítés van a napirenden.


Mentenék a devizahiteleseket, de fizetni senki sem tud

Nyers Rezső, a Magyar Bankszövetség főtitkára lapunknak elmondta, folynak a tárgyalások a devizaalapú jelzáloghitelesek megmentése kapcsán. Azonban megjegyezte, hogy a bankszektor nem visel el több terhet.


4 milliós bírság − Nem tájékoztattak megfelelően a bankok

A szövetkezeti hitelintézetek és pénzügyi vállalkozások nagy számban sértették meg a panaszkezelésre vonatkozó jogszabályokat ? állapította meg a PSZÁF témavizsgálata. A hatóság eddig mintegy 4 millió forint bírságot szabott ki az intézményekre.